Informatie over Aannemersbedrijf Hassing

Aannemersbedrijf Hassing is een jong en dynamisch aannemersbedrijf die van veel markten thuis is. Bouwen kunnen wij als geen ander, en er is bijna geen project te gek voor ons. Omdat wij gedegen bouwopleidingen hebben genoten, waaronder de Aannemersopleiding van de KOB, kunnen wij wel zeggen verstand te hebben van bouwen.

Wij bouwen voornamelijk dakopbouwen, dakkapellen en aanbouwen. Ook voor het vervangen van ramen, deuren, glas en kozijnen zijn wij de juiste parij. Tevens kunnen wij u woning beveiligen door het aanbrengen van veiligheidsbeslag op uw ramen en deuren.

Wij doen alles in overleg met de opdrachtgever. Als wij een offerte moeten uitbrengen, gaan we altijd eerst langs de opdrachtgever om de situatie ter plaatse te bekijken, en goed te bespreken wat de wensen zijn. Hierna zullen wij de offerte uitbrengen, en bespreken met de opdrachtgever. Als we dan tot een akkoord komen, gaat de werkvoorbereiding van start. Als alles is voorbereid, dan gaan wij beginnen met bouwen.

Tijdens de werkzaamheden zal eventueel meerwerk vooraf worden afgeprijsd, en pas bij akkoord van de opdrachtgever zal worden uitgevoerd. Ook tijdens de werkzaamheden staan de wensen van de opdrachtgever voorop. Het gebeurd regelmatig dat wij door een architect worden ingeschakeld voor het verbouwen van een woning, waarbij de architect de opdrachtgever is voor ons als aannemer. De architect bepaald dan hoe de indeling en de vormen in de woning eruit moeten komen te zien.

Verder werken wij vaak bij bedrijven, waarbij rekening moet worden gehouden met kantoortijden, waardoor het geluid bijvoorbeeld vanaf 9:00 beperkt moet zijn. Omdat wij flexibel zijn, door het werken met vaste onderaannemers, is dit vaak goed in te plannen.

U kunt bij ons ook terecht voor loodgieter werk, dakbedekking, stukadoorwerk, elektrawerk, tegelwerk ect. Maar ook voor het vervangen van bijvoorbeeld een deurkruk of advies.

logo-hbo

Aannemersbedrijf nodig en opzoek naar een vrijblijvende offerte?

Als u van ons een vrijblijvende offerte wilt ontvangen of vrijblijvend advies of gewoon wat meer informatie over Aannemersbedrijf Hassing dan vragen wij u contact me ons op te nemen door ons te bellen, of door het invullen van het contactformulier.


maandag, september 22nd, 2014 |

Projecten

Uw badkamer renoveren is altijd lastig. Welke kleur of uitstraling en nog belangrijker welke opstelling kies ik. Graag adviseer ik u hierbij. Wilt u ook uw badkamer renoveren? Stuur vrijblijvend een mail naar mij toe dan neem ik zo snel mogelijk contact met u op.

Bijna elke zolder wordt gebruikt om spullen op te bergen maar tegenwoordig willen we toch meer dan alleen een stoffige zolder met spullen. In Leischendam hebben we daarom van een lege zolder een extra woonverdieping gemaakt. Deze verdieping hebben we in meerdere ruimtes verdeeld. Hierdoor zijn er twee extra slaapkamers, een extra badkamer en een

Steeds vaker is de kleinste kamer van het huis een plek wat een rustgevende plek moet zijn en/of passend wordt gemaakt bij de stijl van het huis. Hiervoor is een toilette renovatie nodig. Wilt u ook toilette renoveren? Stuur vrijblijvend een mail naar mij toe dan neem ik zo snel mogelijk contact met u op.

Wilt u met mij in contact komen?

logo-hbo

Een aannemer is altijd druk met het bewerk stelligen van het mooiste resultaat. Daarom is contact via email voor ons het prettigst. Stuur ons uw mail en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Maar u kunt natuurlijk ook altijd even bellen.
image1Aannemersbedrijf Hassing

Meer en Duin 283
2163 HE Lisse
0252-83 03 84

Contactformulier

Bedrijfsnaam:
Naam:*
E-mail:*
Telefoonnummer:*
Uw bericht:*
Beveiliging

Partners