Wilt u met mij in contact komen?

logo-hbo

Een aannemer is altijd druk met het bewerk stelligen van het mooiste resultaat. Daarom is contact via email voor ons het prettigst. Stuur ons uw mail en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Maar u kunt natuurlijk ook altijd even bellen.
image1Aannemersbedrijf Hassing

Meer en Duin 283
2163 HE Lisse
0252-83 03 84

Contactformulier

Bedrijfsnaam:
Naam:*
E-mail:*
Telefoonnummer:*
Uw bericht:*
Beveiliging

Partners

Projecten

Door de nieuwe technologieën en ons bewust bezig zijn met het milieu kiezen we steeds vaker voor isoleren van de woning. isolatieglas vervangen is dan een belangrijk puntje. Wilt u ook isolatieglas vervangen? Stuur vrijblijvend een mail naar mij toe dan neem ik zo snel mogelijk contact met u op.

Kozijnen vervangen is soms noodzakelijk door slecht onderhoud tegenwoordig kunnen we ook veel problemen repareren maar dat was hier helaas niet het geval. Wilt u ook een kozijnen vervangen of repareren? Stuur vrijblijvend een mail naar mij toe dan neem ik zo snel mogelijk contact met u op.

Vooral houtenvloeren dienen soms vervangen te worden meestal door houtrot. Tegenwoordig wordt dit ook gedaan om de oude huizen te isoleren. Wilt u ook een vloer vervangen? Stuur vrijblijvend een mail naar mij toe dan neem ik zo snel mogelijk contact met u op.