Wilt u met mij in contact komen?

logo-hbo

Een aannemer is altijd druk met het bewerk stelligen van het mooiste resultaat. Daarom is contact via email voor ons het prettigst. Stuur ons uw mail en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Maar u kunt natuurlijk ook altijd even bellen.
image1Aannemersbedrijf Hassing

Meer en Duin 283
2163 HE Lisse
0252-83 03 84

Contactformulier

Bedrijfsnaam:
Naam:*
E-mail:*
Telefoonnummer:*
Uw bericht:*
Beveiliging

Partners

Projecten

Een nieuw dakkapel is kostbaar maar dakkapel renovatie is ook mogelijk. Bij dit project hebben wij 1 zijwang en een boeideel van hout vervangen voor Trespa. Eerst hebben wij de oude houten zijwang en boeideel verwijderd, waarna wij nieuw lood hebben geplaatst. Ook hebben wij ventilatierachels geplaatst, en dampdoorlatende folie, omdat dit niet aanwezig was.

Uw badkamer renoveren is altijd lastig. Welke kleur of uitstraling en nog belangrijker welke opstelling kies ik. Graag adviseer ik u hierbij. Wilt u ook uw badkamer renoveren? Stuur vrijblijvend een mail naar mij toe dan neem ik zo snel mogelijk contact met u op.

Kozijnen vervangen is soms noodzakelijk door slecht onderhoud tegenwoordig kunnen we ook veel problemen repareren maar dat was hier helaas niet het geval. Wilt u ook een kozijnen vervangen of repareren? Stuur vrijblijvend een mail naar mij toe dan neem ik zo snel mogelijk contact met u op.